Veteran-VM

Beskedet: Padel-TV sänder inte Veteran-VM

ANNONS

Under veckan avgörs Veteran-VM i Alicante. 
Tidigare meddelade Padel-TV att de skulle sända tävlingen, men nu informerar de sina kunder att de inte kan sända på grund av det pris som FIP begär.

Det svenska landslaget stod för stor succé under förra året i Veteran-EM, med 3 silver och 1 brons. Nu har det blivit dags för ett nytt mästerskap. Tidigare meddelade Padel-TV att de skulle sända tävlingen, men nu informerar de sina kunder att de inte kommer att sända:

”Padel-TV har haft ambitionen att producera och sända Veteran-VM från Spanien till våra tittare i Danmark och Sverige, liksom vi tidigare gjort med EM, VM och Ungdoms-VM. Det internationella padelförbundet FIP kontaktade oss och begärde mer betalt per dag än vi tidigare betalt för t ex hela Ungdoms-VM, vilket vi adderat till resor, hotell och produktionskostnad tyvärr inte mäktar med.” skriver företaget på Instagram.

”Vår personal är på plats och kommer varje kväll publicera ett sammandrag från dagen med resultat, intervjuer, highlights och lite runtomkring. Den är helt gratis. Från torsdag kommer det stremas från centercourt här och då delar vi givetvis de matcher som involverar Danmark och Sverige, samt uppdaterar givetvis om FIP ändrar sig vad gäller vår möjlighet att sända eller vi når en lösning.”

Padel-TV meddelar även att de kommer att göra återbetalningar till de som köpt PPV eller abonnemang för att se VM.

Den här artikeln handlar om: