Premier Padel

Efter skadeproblemen — Alex Ruiz ger besked om nästa tävling

ANNONS

Alex Ruiz missade Premier Padel-tävlingarna i Mexiko och Venezuela på grund av en skada. Nu hoppas han på comeback i nästa tävling.

Det var i mitten av mars som Alex Ruiz meddelade att han var tvungen att dra sig ur två tävlingar på grund av skadeproblem. Nu berättar han i en intervju med den spanska tidningen Sport att han hoppas på comeback i nästa Premier Padel-tävling. 

— Jag går igenom en lite komplicerad fas, lite frustrerande. Jag har en benödem (svullnad), en skada som är ganska komplicerad eftersom återhämtningstiden är lite osäker. Jag går igenom sportens B-sida, vilket inte är så bra, men jag är säker på att jag snart kommer att vara hundra procent och ge mitt allt på planen.

Han fortsätter:

— Jag hoppas kunna vara i Bryssel och kunna ge hundra procent på banan tillsammans med Momo. Vi möter den här nya fasen med mycket ambition, och önskan. Vi är två spelare som har utvecklats och mognat i vårt spel efter det här årets paus som vi har haft som par. Individuellt har vi vuxit mycket med andra partners och vi är redo att möta den nya utmaningen att spela tillsammans och ge allt.

Nästa Premier Padel-tävling drar i gång den 22:a april i Belgien.

Den här artikeln handlar om: