Premier Padel

Rodri Ovide: ”De bästa paren kommer att fortsätta hela säsongen”

ANNONS

Paquito Navarro och Juan Lebrón har valt Rodri Ovide som ny tränare. I en intervju med Mundo Deportivo berättar Ovide vad han tror om årets säsong. 

Ovide kommer att återförenas med Paquito Navarro, som han tidigare tränade när han var partner med Martín Di Nenno. Vid det tillfället var Di Nenno/Navarro väldigt nära att bli världsettor, men föll på målsnöret mot Lebrón/Galán. 

Nu väntar ett nytt projekt med Paquito och Lebron. Rodri Ovide berättar att han tror att det finns fyra par som kommer att tävla om toppen.

— Det finns fyra par som kan slåss om förstaplatsen och om de kan hålla ihop tror jag att det kommer att bli en mycket spännande säsong. Om du vinner 5 eller 6 turneringar kanske du kan bli nummer ett. Sedan finns det fyra par bakom som vi också måste ta hänsyn till eftersom de kan slå vem som helst, säger Ovide till Mundo Deportivo.

Det återstår 21 Premier Padel-turneringar under året. Rodri Ovide tror att toppen på startlistorna kommer att vara samma i slutet av året 

— Jag tror att allt kommer att vara sig likt mellan nu och slutet av året. Jag tror att de bästa paren som har bildats, både på herr- och damsidan, är de som kommer att kvarstå.

Han fortsätter: 

— Alla vill ha det så. Spelaren vill behålla ett lag och komfort, tränaren detsamma eftersom det tar tid att arbeta med ett par. 

“Han är en vinnare”

Om två veckor kommer Paquito Navarro och Juan Lebrón spela sin första Premier Padel-turnering tillsammans. Rodri Ovide tror att spelarna kommer att vara ett tufft par att möta. 

—Juan känner Paco mycket väl och väljer honom för att han vet att han är en vinnare och att han på planen imponerar och håller sin nivå i varje match. De utgör en bra kombination av styrka, båda är mycket temperamentsfulla, känslomässiga och om de passar bra ihop är de ett mycket tufft par.

Den här artikeln handlar om: