Premier Padel

Juan Lebrons första ord om nya samarbetet: ”Skapat ett fantastiskt lag”

ANNONS

För en vecka sedan blev det klart att Juan Lebron och Paquito Navarro återförenas. Nu ger Juan Lebron en kommentar om det nya samarbetet till den spanska tidningen Marca.  

I fyra år har vi fått följa Juan Lebron och Ale Galan tillsammans på världstouren. I match efter match har vi fått följa deras framgångsrika resa tillsammans. 

För några veckor sedan kom beskedet att de skulle gå skilda vägar. Det blev ganska snabbt klart att Ale Galan skulle inleda ett samarbete med Federico Chingotto

Det tog längre tid innan det började spekuleras om Lebrons nya partner. PadelDirekt kunde rapportera att Lebron skulle spela Puerto Cabello P2 med Momo Gonzalez. Det samarbetet handlade endast om en turnering då både Momo och Lebron stod utan partner.

För en vecka sedan blev det klart att Juan Lebron och Paquito Navarro återförenas. Det bekräftade spelarna på Instagram.

Nu ger Juan Lebron en kommentar om det nya samarbetet för den spanska tidningen Marca

”Jag har förändrat laget, som alla vet, nu med Rodrigo Ovide och Paquito har vi skapat ett fantastiskt lag. För tillfället är det mycket träning, vilket är vad jag verkligen insisterade på och sanningen är att jag är väldigt glad”, sa Lebron till tidningen. 

Spelarna är anmälda till Premier Padel-tävlingen i Belgien tillsammans. Turneringen avgörs 22:a till 28:e april.

Den här artikeln handlar om: