Internationell padel

Paquito Navarro klar för nya padeltouren

ANNONS

New York Atlantics meddelar att de värvar Paquito Navarro för att tävla i Pro Padel League. Laget säkrar ännu en världsstjärna, med tanke på att de tidigare har presenterat spelare som Federico Chingotto och Tamara Icardo.

PPL närmar sig med stormsteg. De två första veckorna i april är markerade i kalendern för att starta den nya säsongen. New York Atlantics är en av favoriterna. Nu har laget presenterat Paquito Navarro som ny stjärna i teamet. 

PPL har ett nytt format där 10 lag kommer att tävla om 1 miljon dollar i 6 turneringar. 

Här är hela laget:

Federico Chingotto 
Juan Martîn Dîaz 
Lucas Campagnolo 
Virginia Riera 
Tamara Icardo 
Ramiro Moyano 
Andrea Ustero 
Nico Agritelley 
Delfi Brea 
Paquito Navarro

Den här artikeln handlar om: