FIP-turnering

Windahl, Vasquez och Rocafort anmälda till FIP-tävling i Sverige

ANNONS

Nästa FIP-tävling i Sverige får ett starkt startfält.
Windahl/Solano, Vasquez/Montiel och Rocafort/Castillo toppar listan.

Under nästa vecka avgörs årets tredje FIP-tävling i Sverige. Tävlingen får ett riktigt starkt och stort startfält. Daniel Windahl/Jose Solano är förstaseedade, följt av Simon Vasquez/Alvaro Montiel och Cayetano Rocafort/Pablo Castillo. 

Albin Olsson spelar tävlingen med spanjoren Adrian Rodriguez. Adam Axelsson/Daniel Appelgren och Christoffer Persson/Anton Andersson deltar också i tävlingen. Dessa kommer förmodligen att starta tävlingen i huvudrundan. 

Det deltar också en mängd svenskar i tävlingen som kommer att behöva kvala. Se hela startfältet här.

Det avgörs också en damtävling. Den här gången blir det en FIP Promotion. Linnea Björk och Carla Rodriguez Sanchez är andraseedade. Baharak Soleymani spelar tävlingen med Ajla Behram. Se hela startfältet här.

Tävlingen avgörs mellan 3:e april och 7:e april i Göteborg på Bon Padel. Studio Padel sänder tävlingen.

Den här artikeln handlar om: