Premier Padel

Här är hålltiderna för Galan/Chingotto och Lebron/Momos första match

ANNONS

Chingotto och Galán kommer att debutera i den första omgången mot Valdés och Méndez. Samtidigt kommer Lebrón och Momo att möta Quilez och Bueno. Här är hålltiderna för deras matcher.

I fyra år har vi fått följa Juan Lebron och Ale Galan tillsammans på världstouren. I match efter match har vi fått följa deras framgångsrika resa tillsammans. För några veckor sedan kom beskedet att de skulle gå skilda vägar. I måndags fick vi se de spela med varandra för sista gången. 

Nu inleder spelarna nya samarbeten. Alejandro Galan har inlett ett nytt samarbete med Federico Chingotto. Spelarna gör sin debut i dag mot Javier Valdes och Rafael Mendez. Matchen kommer att spelas som den tredje (första 21:30) så den borde starta någon gång efter midnatt svensk tid.

Juan Lebron kommer att spela veckans turnering i Venezuela med Momo Gonzalez. Anmälningstiden till tävlingen gick ut och både Lebron och Momo stod utan partner. Sedan kommer Lebron att återförenas med Paquito Navarro (enligt uppgifter). 

Juan Lebron och Momo Gonzalez ställs mot Marc Quilez och Toni Bueno i dag. Matchen spelas som den andra (första 14:00) så den borde starta runt kl 16:00 svensk tid.

Galán och Lebrón är placerade på motsatta sidor av lottningen, så de skulle bara möta varandra i en final. För att det ska hända måste Chingotto och Galán förmodligen besegra Superpibes i semifinalen, medan Lebrón och Momo skulle möta Coello och Tapia.

Den här artikeln handlar om: