Premier Padel

Efter succén — Castelló och Jensen lyfter på rankingen

ANNONS

Claudia Jensen och Jess Castelló överraskade i Acapulco P1 och säkrade den första Premier Padel-titeln i sina karriärer. Varje spelare i paret fick 1 000 poäng, vilket gjorde att de kunde befästa sina platser bland de 10 bästa i damernas ranking.

Jess Castelló klättrade två placeringar till åttonde plats med 5160 poäng. Samtidigt klättrade Claudia Jensen tre placeringar till tionde plats med 4516 poäng. Denna prestation gör dem dessutom till det sjätte rankade paret.

År 2024 kommer att bli ett bra år för Castelló och Jensen. Det är värt att notera att vinsten i Acapulco är deras andra titel för säsongen, efter att tidigare ha krönts till mästare vid Ultimate Padel Tour i A Coruña.

Den här artikeln handlar om: