Internationell padel

Nikhil Mohindra blir den första ambassadören för Padel India

ANNONS

Padel India har meddelat att Nikhil Mohindra, en av de stora framtida stjärnorna inom brittisk padel, har undertecknat avtalet. Den 23-årige spelaren har utsetts till "ambassadör" som ett bevis på hans mångåriga engagemang i utvecklingen av sporten i Indien.

Padel India är en rörelse som grundades 2023 med målet att främja den snabbast växande racketsporten i det land som har den högsta tillväxten inom racketsporter. Det är den viktigaste referensen för padelrevolutionen i Indien.

Mohindra är en av de unga talangerna som växer fram i landet och som för närvarande representerar Storbritannien. Han har tävlat i europeiska turneringar och i FIP World Padel Championship.

Mohindra blev den perfekta spelaren för att bli den första ambassadören för Padel India. Med stöd av Indian Padel Federation kommer Mohindra att delta i en rad evenemang, utställningar och utbildningar i syfte att fortsätta bygga upp en kultur kring padel.

När Mohindra tillfrågades om sitt val som ambassadör, sade han: "Jag är mycket glad över att utses till den första ambassadören för Padel India vid en tidpunkt då sporten är på väg att växa snabbt."

Alan Healy, grundare och VD för Padel India, tillade: "Padel India är glada över att välkomna Nikhil som vår första ambassadör, när vår resa för att utveckla denna spännande sport i en nation som älskar sina racketsporter, börjar."

Detta är bara ytterligare ett exempel på de stora steg som padel tar i varje del av världen.

Den här artikeln handlar om: