Premier Padel

Alex Ruiz bekräftar: Missar dubbla tävlingar

ANNONS

Alex Ruiz missar kommande två tävlingar på grund av skadeproblem.
Det meddelar spelaren själv på sociala medier.

För bara några dagar sedan rapporterade flera spanska medier att Fernando Belasteguín inleder ett samarbete med Juan Tello. Enligt uppgifterna ska spelarna göra sin debut om drygt en månad i Belgien. Det betydde att de kommande två tävlingarna i Mexiko och Venezuela var Ruiz/Tellos sista tillsammans. 

Nu står det klart att spelarna går skilda vägar och att det inte blir något spel i Mexiko och Venezuela för paret. På Instagram skriver Alex Ruiz följande i dag:

”Jag vill informera er om att jag inte kommer att kunna spela de kommande två turneringarna i Acapulco och Venezuela. Ett benödem (svullnad) hindrar mig från att spela, och trots att jag har gjort allt för att komma dit, rådde läkarna mig igår att inte spela. Jag ber om ursäkt till arrangörer, sponsorer och fans, men så är sporten”.

Han fortsätter: 

”Jag tar det här tillfället i akt att avsluta en scen med Juan Tello! Tack för ansträngningen och arbetet under den här tiden, även om saker inte fungerade så gjorde vi vårt bästa. Jag kommer att behålla den veckan i Malaga där vi tog fram vår fulla potential”.

Det har även spekulerats om att Alex Ruiz återförenas med Momo Gonzalez.

Den här artikeln handlar om: