Internationell padel

Ny tävling i veckan — världsåttan deltar

ANNONS

Ultimate Padel Tour kommer att hålla sin andra turnering för säsongen i Leganés den här veckan. Den nya touren siktar på att bli en ledande tour i Spanien och kommer återigen att välkomna spännande par.

Leganés blir det andra stoppet för UPT. Låt oss komma ihåg att för några veckor sedan debuterade kretsen i A Coruña. Vid det tillfället kröntes Javi Ruiz och Pablo Cardona till mästare i herrkategorin, medan Claudia Jenssen och Jess Castelló gjorde detsamma i damkategorin.

UPT i Leganés kommer att välkomna spännande par denna vecka. De första UPT-mästarna kommer att få möta tuffa motståndare som Diestro-Leal, Moyano-Gil, Campagnolo-Gutiérrez och Rico-Esbrí.

I damernas lottning kommer mästarna från A Coruña inte att vara närvarande, men finalisterna Araújo-Riera kommer att vara det. Andra anmärkningsvärda par inkluderar Las Heras-Iglesias, Rufo-Martínez, Navarro-Guinart.

Alla matcher från centercourten kommer att sändas på YouTube på tourens officiella kanal. Bana nummer 2 kommer att sändas på Twitch och bana nummer 3 på TikTok.

Den här artikeln handlar om: