Premier Padel

Lebron efter kontroversen: ”Jag vill be om ursäkt”

ANNONS

Juan Lebron och Ale Galan föll i åttondelsfinalen mot Javi Garrido och Mike Yanguas. Under matchen blev det en hetsig och spänd stämning utanför banan efter en incident. Nu ber Juan Lebron om ursäkt för händelsen.

I tisdags avgjordes åttondelsfinalerna i årets andra Premier Padel-turnering. Javi Garrido och Mike Yanguas stod för en stark prestation och besegrade världsettorna Juan Lebron och Ale Galan.

Men under matchen inträffade det en incident där det blev en spänd stämning utanför banan. Enligt källor till PadelDirekt ska Juan Lebron ha slagit i väg en boll efter ett förlorat game som ska ha varit nära att träffa Mike Yanguas. 

På sändningen kan man se att Yanguas tränare Juan Mieres springer fram mot domaren efter incidenten. Spelets pausas i några minuter då en upprörd stämning utspelar sig utanför banan. Spelet återupptas sedan.

Nu ber Juan Lebron om ursäkt för incidenten:

”Jag vill be om ursäkt för det som hände igår i matchen mot Mike och Javi. Det här är saker som inte får hända i en padelmatch”, skrev han på Instagram under gårdagen.

I dag spelar Javi Garrido och Mike Yanguas semifinal mot Franco Stupaczuk och Martin Di Nenno.

Den här artikeln handlar om: