Premier Padel

Windahl och Solano vände och vann — nu väntar Lebron och Galan

ANNONS

Daniel Windahl och Jose Solano vann första omgången av Premier Padel-tävlingen i Saudiarabien. Nu väntar Juan Lebron och Ale Galan i nästa match. 

Det var 71 dagar sedan som Paquito Navarro och Federico Chingotto vann Masterfinalen och avslutade fjolårets säsong. Nu är världstouren äntligen tillbaka med 25 spännande Premier Padel-tävlingar. 

Årets första Premier Padel-turnering avgörs under veckan i Saudiarabien. Daniel Windahl och Jose Solano klev rakt in i huvudrundan och ställdes mot Jose Gonzalez (71) och Antonio Luque (61) i första omgången.

Tuff inledning

Motståndarna inledde matchen starkt och vann break direkt. Det var en tuff inledning för Windahl och Solano som tappade ytterligare ett break. Vid 1-5 vann Windahl och Solano ett game och påbörjade en comeback. 

Paret hade en chans att utjämna ställningen till 5-5 men lyckades inte utan setet gick i stället till Gonzalez och Luque. 

Det andra setet blev mer jämnt på resultattavlan. Båda paren hade chans att vinna break men spelarna var starka i sina servegame. Vid 6-5 hade Windahl och Solano en setboll men motståndarna var starka och tog setet till ett tiebreak. I den avgörande delen av andra set var Daniel Windahl och Jose Solano starkast.

Tredje set

Ett tredje set fick avgöra matchen i Saudiarabien. Vid 1-1 vann Windahl och Solano break och tog ledningen. Paret utökade sedan sin ledning och stod tillslut som segrare.

Resultatet skrevs: 4-6, 7-6, 6-2.

I nästa omgång väntar Juan Lebron och Ale Galan.

Gör din beställning här! 
Den här artikeln handlar om: