Internationell padel

Klart: Gemma Triay klar för nya padeltouren

ANNONS

Padeln i USA växer snabbare än någonsin. Pro Padel League, fångar alltmer uppmärksamheten hos stora stjärnor. Flowrida Goats, en av klubbarna, har meddelat att de skrivit kontrakt med Gemma Triay och Victor Ruiz.

PPL kommer att ha tio lag i år som tävlar i de sex tävlingar som beskrivs i dess officiella kalender. Ett av dessa lag är Flowrida Goats, som har gjort klart med ingen mindre än Gemma Triay, tidigare nummer 1 i världen och en av de bästa damspelarna idag.

Dessutom har de också säkrat Victor Ruiz, för närvarande rankad 16: e på FIP-rankingen. Ruiz hade en spektakulär avslutning på säsongen 2023 tillsammans med Lucas Bergamini och tog sig in bland de åtta bästa paren på världsrankingen.

Flowrida Goats etablerar sig som en stark utmanare och har tidigare meddelat värvningar som Aranzazu Osoro, tvillingarna Sánchez Alayeto, Pablo Lima och Pablo Lijó i januari.

PPL kommer att starta under den första veckan i april, just i Florida. Goats kommer att ha hemmaplansfördel och har ett lag som utlovar massor av spänning.

Gör din beställning här! 
Den här artikeln handlar om: