Premier Padel

Stor succé för Vasquez och Montiel — klara för kvalfinal

ANNONS

Simon Vasquez och Alvaro Montiel stod för stor succé under förmiddagen i årets första Premier Padel-kval. Paret säkrade en plats i kvalfinalen.

Årets första Premier Padel-kval avgörs under helgen i Saudiarabien. Totalt tävlar 32 par om åtta platser i huvudrundan. Simon Vasquez (112) spelar turneringen med sin nya partner, 19-åriga, Alvaro Montiel (136). 

I första omgången ställdes Vasquez och Montiel mot Adrian Marques (144) och Jaime Fermosell (109). Båda motståndarna var rankade mycket bättre på World Padel Tour. Marques var rankad 72:a och Fermosell 68:a. 

Vasquez och Montiel inledde matchen väldigt starkt och vann break vid 2-2. Paret behöll ledningen och säkrade det första setet med 6-4. Vasquez och Montiel inledde även det andra setet starkt och vann break direkt. 

Efter drygt en timmes spel så säkrade Simon Vasquez och Alvaro Montiel en plats i huvudrundan.

Resultatet skrevs: 6-4, 6-4.

I morgon väntar kvalfinal mot vinnaren i mötet mellan Mauro Salandro och Daniele Cattaneo mot Jose Jimenez och Miguel Lamperti (tredjeseedade i kvalet). 

Vid vinst i morgon väntar huvudrundan under nästa vecka. 

Gör din beställning här! 

Den här artikeln handlar om: