Internationell padel

Reserve Cup Dag 3 — Kampen avgjordes direkt

ANNONS

Under helgen avgjordes Reserve Cup där 14 av världens bästa spelare deltog i en lagtävling. Team Miami stod för imponerande prestation och vann match efter match fram till en tidig seger.

Turneringens format bestod av två lag med sju spelare. Jimmy Butler var kapten för det ena laget, medan legendaren från New York Yankees, Derek Jeter, ledde det andra laget.

Team Miami: Franco Stupaczuk, Martín Di Nenno, Federico Chingotto, Álex Ruíz, Maxi Sánchez, Juan Tello och Momo González.

Team Reserve: Alejandro Galán, Juan Lebrón, Jon Sanz, Coki Nieto, Javi Garrido, Mike Yanguas och Zalo Rubio.

Inför gårdagens matcher var ställningen 7-2 till Team Miami. Det betydde att det räckte med en seger för Team Miami för att ta hem titeln.

I den första matchen ställdes Álex Ruíz och Juan Tello (Team Miami) mot Javi Garrido och Mike Yanguas (Team Reserve). Tello/Ruíz inledde matchen väldigt starkt och var överlägsna på resultattavlan. Resultatet i första set skrevs 6-1.

Yanguas och Garrido klev in i det andra setet med vetskapen att de behövde vinna för att fortfarande ha en chans i totalen. Paret var starkast efter ett jämnt set som slutade 6-4 till Team Reserve.

Ett supertiebreak fick avgöra den första matchen under gårdagen där Tello/Ruiz vann med 10-7 och säkrade titeln till sitt lag. 

Det betydde att kampen om titeln redan var över efter den första matchen. 

I den andra matchen vann Stupa/Di Nenno med 6-2, 5-7, 14-12 över Galan/Lebron. 

I den sista matchen vann Nieto/Sanz över Gonzalez/Chingotto med 6-4, 6-3.

Den här artikeln handlar om: