Internationell padel

I NATT: Reserve Cup Dag 1 — Laguttagning och regnavbrott

ANNONS

Den första dagen av den exklusiva padelturneringen som Jimmy Butler arrangerar i Miami fick avbrytas på grund av regn när dagens andra match skulle spelas.

Reserve Cup presenterar ett spännande lagformat där de 14 inbjudna spelarna under gårdagens delades upp mellan Team Miami och Team Reserve.

Lag Miami: Franco Stupaczuk, Martín Di Nenno, Federico Chingotto, Álex Ruíz, Maxi Sánchez, Juan Tello och Momo González.

Team Reserve: Alejandro Galán, Juan Lebrón, Jon Sanz, Coki Nieto, Javi Garrido, Mike Yanguas och Zalo Rubio.

Lebrón och Garrido besegrade Tello och Chingotto (3/6 7/5 10/5) i öppningsmatchen i Reserve Cup och säkrade därmed den första poängen för Team Reserve.

I den andra matchen klev Galán in på banan tillsammans med Rubio för att möta Di Nenno och Maxi Sánchez. Men när det stod 5/4 och spanjorerna servade började det regna och dagen fick avbrytas.

Organisationen har redan meddelat att allt kommer att återupptas idag med de väntande matcherna från den första dagen och de från den andra.

Låt oss komma ihåg att matcher som vunnits dag 1 är värda en poäng, de på den andra dagen är värda två poäng och de på den tredje dagen är värda tre poäng. Laget med flest poäng kommer att vinna Reserve Cup, en turnering som ger en miljon dollar i priser.

Den här artikeln handlar om: