Internationell padel

Chingotto och Tello återförenade — här är lagen i Miami-tävlingen

ANNONS

Under gårdagen inleddes Reserve Cup där 14 av världens bästa spelare gör upp i en lagtävling. Nu är lagen till tävlingen klara.

Turneringens format består av två lag med sju spelare. Jimmy Butler är kapten för det ena laget, medan legendaren från New York Yankees, Derek Jeter, leder det andra laget.

Den största nyheten i Reserve Cup är att lagkaptenerna kommer att ha möjlighet att göra ett byte per dag. En spelare kan ersätta en annan från sitt lag mitt i en match. Det kommer att vara första gången som fansen ser något liknande.

Slutligen kommer matcherna på den första dagen att vara värda en poäng, de på den andra dagen två poäng och de på den tredje dagen tre poäng. Laget med flest poäng kommer att vinna den första upplagan av Reserve Cup. 

Lagen

Under gårdagen presenterades lagen till tävlingen:

Lag Miami: Franco Stupaczuk, Martín Di Nenno, Federico Chingotto, Álex Ruíz, Maxi Sánchez, Juan Tello och Momo González.

Team Reserve: Alejandro Galán, Juan Lebrón, Jon Sanz, Coki Nieto, Javi Garrido, Mike Yanguas och Zalo Rubio.

Första dagen

Den första dagen av den exklusiva padelturneringen som Jimmy Butler arrangerar i Miami fick avbrytas på grund av regn när dagens andra match skulle spelas.

Lebrón och Garrido besegrade Tello och Chingotto (3/6 7/5 10/5) i öppningsmatchen i Reserve Cup och säkrade därmed den första poängen för Team Reserve.

Organisationen har meddelat att allt kommer att återupptas idag med de väntande matcherna från den första dagen och de från den andra.

Den här artikeln handlar om: