Internationell padel

Ny lagtävling avgörs i helgen — här är alla världsstjärnor som deltar

ANNONS

Reserve Cup äger rum mellan den 8 och 10 februari och 14 av världens bästa spelare kommer att delta. Jimmy Butler, NBA-stjärna, är arrangör för detta nyskapande evenemang som kommer att hållas på den lyxiga Reserve Padel Miami Seaplane Club.

Efter framgången med Hexagon Cup tar Reserve Cup ett steg framåt för att fånga allt strålkastarljus under tre intensiva tävlingsdagar. Organisationen har presenterat spelare som Lebrón, Galán, Di Nenno, Stupa, Chingotto, Álex Ruiz, Tello, Momo González, Coki Nieto, Yanguas, Sanz, Garrido, Gonzalo Rubio och Maxi Sánchez. Uppställningen av spelare är mer än intressant.

Turneringens föreslagna format består av två lag med 7 spelare. På torsdagen före matcherna kommer resultaten av draften att avslöjas och bilda laguppställningarna för varje lag. Jimmy Butler kommer att vara kapten för det ena laget, medan legendaren från New York Yankees, Derek Jeter, kommer att leda det andra laget.

Den största nyheten i Reserve Cup är att lagkaptenerna kommer att ha möjlighet att göra ett byte per dag. En spelare kan ersätta en annan från sitt lag mitt i en match. Det kommer att vara första gången som fansen ser något liknande inom sport.

Slutligen kommer matcherna på den första dagen att vara värda en poäng, de på den andra dagen två poäng och de på den tredje dagen tre poäng. Laget med flest poäng kommer att vinna den första upplagan av Reserve Cup.

Den här artikeln handlar om: