HexagonCup

Jättevändning i semifinalen — vann sex raka game

ANNONS

Det stod 2-6, 0-4 och finalplatsen var långt bort för Delfi Brea och Sofía Araújo.
Men då stod paret för en jätteprestation och vände resultatet till en vinst.

Under veckan avgörs Hexagon Cup i Madrid Arena. En lagtävling där världsstjärnor gör upp om prestige och stora prispengar. I dag väntade semifinaler.

I den första damsemifinalen ställdes Delfi Brea och Sofía Araújo (Team AD/vantage) mot Alejandra Alonso och Paula Josemaría (ElevenEleven Team).

Josemaría/Alonso stod en stark prestation i gruppspelet och vann samtliga matcher. Paret inledde även dagens match starkt och vann det första setet med 6-2.

I det andra setet fortsatte Josemaría/Alonso att briljera och vann game efter game fram till 4-0. Vid det läget såg det tufft ut för Delfi Brea och Sofía Araújo. Men då stod paret för en jätteprestation och vann sex raka game.

Ett supertiebreak fick avgöra semifinalen i Madrid Arena. Den avgörande delen av matchen inleddes jämnt med ett spännande spel. Vid 6-6 lyckades Brea/Araújo att vinna fyra raka poäng fram till vinst och en plats i finalen.

I morgon väntar final mot vinnarna i mötet mellan Salazar/Icardo (Hexagon Team) och González/Fernández (Team Bella Puerto Rico). 

Lästips: Här är dagens matcher.

Den här artikeln handlar om: