HexagonCup

Paquito: "Det kommer att bli väldigt speciellt att spela med JMD igen"

ANNONS

Paquito Navarro kommer att vara en del av Hexagon Team, organisationens lag för Hexagon Cup, och kommer att ha Juan Martín Díaz som sin partner. Det kommer att bli en väldigt speciell turnering för spelaren, som kommer att ha nöjet att spela tillsammans med sin förebild i hans sista professionella padelturnering.
— Det kommer att bli väldigt speciellt att spela med J.M. Díaz igen, säger han till Mundo Deportivo.

I en intervju med Mundo Deportivo uttryckte Paquito Navarro sin tacksamhet till arrangörerna för att de litade på honom och gav honom möjligheten att spela tillsammans med en legendar som Juan Martín Díaz i sin sista turnering:

"För mig är Juan den bästa spelaren i historien".

Vi ska komma ihåg att Paquito Navarro och Juan Martín Díaz var partners under 2018 i World Padel Tour. Tillsammans nådde de tre finaler, även om de aldrig lyckades bli mästare. Paquito sa: "Även om vi inte har kunnat träna så mycket tror jag att vi kommer att förstå varandra bra"

Dessutom betonade han den stora motivation som kommer med att delta i just den här turneringen. Hexagon Cup är årets första stora evenemang som samlar de stora stjärnorna inom padel och erbjuder en prispott på nästan elva miljonor kronor. Paquito försäkrade att detta är det första steget i Hexagon Cup som är här för att stanna: "Det kommer att bli årets största lagtävling, det är jag övertygad om."

Matcherna går att se med svensk kommentering på Padel-TV. 

Den här artikeln handlar om: