Montage: Privat och Studio Padel
Svenska Landslaget

Klart: Här är de nya förbundskaptenerna för ungdomslandslaget

ANNONS

Svenska Padelförbundet har presenterat två nya förbundskaptener för ungdomslandslaget. Det blir Emmie Ekdahl och Ozan Cildir som kliver in som förbundskaptener för flicklandslaget.

Under förra årets avgjordes Ungdoms-VM. Det blev en stor succé för Sverige. Båda svenska lagen visade upp fantastiska resultat under veckan och tog stora steg framåt. Sveriges pojklandslag slutade tvåa och flicklandslaget blev fyra.

Nu står det klart att det blir lite förändringar när det gäller förbundskaptener. Svenska Padelförbundet skriver på deras hemsida att de tackar Claudio Lanzinger och Sandra Örtevall för deras tid som förbundskaptener.

Förbundet meddelar även att Emmie Ekdahl och Ozan Cildir blir nya förbundskaptener för flicklandslaget:

“I år är organisationen för ungdomslandslaget ny då vi hälsar två nya personer välkomna som förbundskaptener – Emmie Ekdahl och Ozan Cildir. Emmie och Ozan är ansvariga för tjejerna och kompletterar således teamet där Mathias Claesson och Oskar Govik fortsätter som kaptener med särskilt ansvar för killarna. Emmie och Ozan har gedigen erfarenhet vad gäller ledarskap och kunskap inom både padel och elitidrott och är ett välkommet tillskott i teamet runt Ungdomslandslaget”. 

Avslutningsvis så skriver Svenska Padelförbundet att de har som ambition att delta vid 2024 års Europamästerskap arrangerat av det Internationella Padelförbundet.


Arkiv: Di Nennos otroliga slag chockar kommentatorerna

Den här artikeln handlar om: