Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Klart: Här är Miguel Lampertis partner för 2024

ANNONS

Miguel Lamperti kommer att fortsätta sitt påbörjade samarbete med Jose Jiménez under 2024.
Det bekräftar spelarna på Instagram.

Miguel Lamperti kamperade ihop med Juan Martin Diaz under hösten, som spelade sin sista världstävlingar i karriären. JMD meddelade förra sommaren att han skulle lägga racket på hyllan efter säsongen. En 30-åriga resa på yttersta världsnivå. 

Juan Martin Diaz gjorde sin sista turnering i Mexiko där han tackades av framför spelare och publik. Det betydde att Miguel Lamperti stod utan partner vid Premier Padel-tävlingen i Milano. Lamperti inledde då ett samarbete med Jose Jiménez.

Nu står det klart att spelarna fortsätter sitt samarbete under 2024. 

”Jag är väldigt glad att få visa er min partner för 2024. Nu kör vi för fullt”, skriver Jose Jiménez på Instagram. 

Den här artikeln handlar om: