Padelaffärer

Legendarens beslut — förlänger avtalet med Nox: ”Haft sedan 2008”

ANNONS

Miguel Lamperti fortsätter sin satsning minst en säsong till — nu står det också klart att han gör det med racketmärket han har varit trogen sedan 2008. 

Den 45-årige legendaren Miguel Lamperti fortsättet spela på allra högsta nivå även kommande säsong. Nu står det klart att han förlänger avtalet med racketmärket Nox. 

”Jag är mycket glad över att få fortsätta ytterligare ett år med det varumärke som jag har arbetat med sedan 2008”, skriver ”silverräven” på sina sociala kanaler efter beskedet. 

Han fortsätter:

”Min chef frågade mig om jag ville ha ett, två och skrattande sa han fem år till. Och ja, vi har förnyat för ytterligare ett år av konkurrens. Så jag är väldigt glad.”

Varit trogen märket sedan han kom till Spanien

Lamperti har spelat med Nox sedan han lämnade hemlandet Argentina för bättre träning- samt tävlingsmöjligheter i Spanien 2008. 

Nox har även argentinaren Agustin Tapia i teamet och på senare år har man startat upp en akademi med unga lovande talanger i Barcelona, Nox Padel Academy styrs och tränas av Pablo Crosetti som till vardags är tränare till Agustin Tapia. 

Den här artikeln handlar om: