Premier Padel

Paquito och Sanyo återförenas med tränaren: "Jag tvekade inte"

ANNONS

Paquito Navarro och Sanyo Gutiérrez kommer att återförenas inför den nya säsongen. Nu står det även klart att tränaren Ramiro Choya återvänder till bänken.

Paquito och Sanyo kamperade ihop under 2016 och 2017. Paret lyckades vinna åtta titlar tillsammans och utmanade giganterna Fernando Belasteguín och Pablo Lima om segrarna.

Nu återförenas spelarna för att inleda ett nytt samarbete tillsammans. 

”(Under) 2024 kommer vi att spela tillsammans igen och jag är verkligen glad och tacksam för att han gav mig den här chansen och för att han fortsätter att lita på mig vid nästan 40 års ålder. Jag lovar arbete och ansträngning på den fysiska sidan”, skrev Sanyo Gutiérrez tidigare på sin Instagram.

Nu bekräftar den spanska tidningen Relevo att tränaren Ramiro Choya återvänder till bänken. Han var tränare till spelarna vid deras tidigare samarbete:

— Jag tror att vi alla tre har goda minnen från 2016-2017 och när möjligheten till en andra period dök upp tvekade jag inte ett ögonblick. Jag var väldigt nöjd med dem och jag kan inte hitta två spelare som jag verkligen vill fortsätta att lära mig mer av, berättar Choya för Relevo

Han fortsätter:

— Det vi vill är att vara vid god hälsa och vara konkurrenskraftiga oavsett bana eller motståndare.

Paquito och Sanyo kommer att vara fjärdeseedade när den nya säsongen drar igång i slutet av februari. Choya berättar att han kommer att dela arbetet med Jordi Muñoz. 

— Paco och jag är överens om hur vi ser på livet i allmänhet, även om det finns en stor åldersskillnad. Därifrån är det mycket lättare att arbeta professionellt, eftersom vi delar mål och beteende inför motgångar och medgångar.

Han fortsätter: 

— Jag kommer att dela jobbet som tränare med en god vän Jordi Muñoz.  


Arkiv: Tello visar sin klass – avgör två raka bollar

Den här artikeln handlar om: