Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Barbara Las Heras tillbaka efter skadan med ny partner

ANNONS

Barbara Las Heras skadade sig på banan i mars och har inte kunnat tävla sedan dess. Nu är hon tillbaka och bildar världspar med Victoria Iglesias.

Under en match mot Virginia Riera och Tamara Icardo i våras var Barbara Las Heras tvungen att bryta på grund av en skada i höger knä.

Den 29-åriga spelaren förutspådde redan då de dåliga nyheterna: "Det råder ingen tvekan om den främre korsbandsskadan i mitt högra knä, som kommer att hålla mig borta från tävling ett tag", sade hon då.

När det väl var bekräftat att Las Heras hade slitit sönder korsbanden i höger knä var hon tvungen att genomgå en operation i maj, som enligt spelaren genomfördes framgångsrikt. 

Redo för comeback 

Men det blev inget mer spel för Barbara Las Heras på världstouren under 2023. 

Nu kommer glädjande nyheter från spelaren som meddelar att hon är redo för comeback med en ny partner. Hon inleder ett samarbete med Victoria Iglesias som nyligen avslutade sitt partnerskap med supertalangen Claudia Fernandez. 

”Ser fram emot att glädjas och ge allt vid varje tillfälle! Redo att ge vårt bästa under denna utmanande säsong”, skriver spelarna i ett gemensamt inlägg på Instagram".

Victoria Iglesias är rankad 19:e på FIP och Barbara Las Heras 78:a på grund av hennes stora frånvaro från tävlingssammanhang.

Den här artikeln handlar om: