Foto: World Padel Tour
Padelaffärer

Världsspelaren lämnar Slazenger — här är hennes nya racketmärke

ANNONS

Carolina Orsi lämnar Slazenger och skriver på för Bullpadel. Det meddelar spelaren på Instagram.

Världsspelaren Carolina Orsi lämnar Slazenger efter tre års samarbete:

”Det är dags att säga adjö till ett fantastiskt varumärke som stod vid min sida i 3 år: mina professionella padelår. Det var en successiv utveckling där vi växte tillsammans. Jag nådde mina bästa resultat med Slazenger Padel och jag kommer alltid att vara stolt över detta varumärke i min idrottshistoria”

Nu inleder hon istället ett samarbete med Bullpadel. Det meddelade märket på Instagram under gårdagen. 

”Vi sparkar igång 2024 med kraft! Vi välkomnar Italiens högst rankade spelare Carolina Orsi till vårt lag. Carolina rankas som nummer 25 globalt i 2023 Race och Premier Padel och är den första spelaren från Italien som har nått kvartsfinal i en internationell turnering”.

Carolina Orsi är rankad 25:a i Premier Padel och skrev historia under fjolåret när hon blev den första italienska spelaren att nå en kvartsfinal i World Padel Tour.

Den här artikeln handlar om: