Foto: World Padel Tour
Premier Padel

Momo om målet: ”Jag vet inte om jag kommer att lyckas”

ANNONS

Momo Gonzalez och Federico Chingotto kommer att spela tillsammans under nästa säsong.
Nu talar Momo ut om målet för säsongen.

I september gick Sanyo Gutiérrez och Momo Gonzalez skilda vägar. Detta efter drygt fyra månaders partnerskap. Spanjoren bildade istället par med Javi Garrido. Samarbetet resulterade i att Gonzalez blev tvungen att byta position till forehand-sidan.

Efter säsongen valde även de att gå skilda vägar och nu står det klart att Momo Gonzalez bildar par med Federico Chingotto

— Jag skulle vilja ha stabilitet och kunna avsluta året med min partner. Jag tror att detta 2024 kommer att bli lättare eftersom kalendern är mer ordnad och hälsosam, även om jag är medveten om att medellång sikt är svårt. Paret är nytt och folk tror att det inte är det, men det finns många saker som påverkar och allt handlar inte om att spela bra padel. Det finns många faktorer som påverkar från dag till dag, säger han till Marca

Han fortsätter:

— Mitt mål är att vara nummer 1, och jag säger det öppet, jag vet inte om jag kommer lyckas nå dit eller inte, och realistiskt sett 2024 är det mest troligt att jag inte kommer att vara det, men jag tränar med tanken på att vara det när det är dags. Det finns 50 eller 100 av oss som har samma sak i våra huvuden, men jag vill att min partner ska tro att vi kan vinna vilken match som helst, oavsett vad det är.

Spelarna kommer att göra sin debut tillsammans på världstouren i slutet av februari när första Premier Padel-tävlingen avgörs.

.


ARKIV: Gonzales läckra konstslag

Den här artikeln handlar om: