Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Ännu ett världspar separerar: ”Jag respekterar beslutet”

ANNONS

Splittringarna på världstouren fortsätter. Nu står det klart att Verónica Virseda och Claudia Jensen går skilda vägar. Spelarna bekräftade nyheten på sina sociala medier.

Veronica Virseda (17) och Claudia Jensen (13) bildade par i början av juni efter flera splittringar i damklassen. Paret har under samarbetet som bäst tagit sig till semifinal ett antal gånger. 

Nu står det klart att duon inte kommer att spela tillsammans under nästa säsong. Verónica Virseda delade med sig om beslutet under gårdagen och skrev att hon ”respekterade beslutet”.

”Jag ville dela med mig av att Claudia och jag inte kommer att fortsätta nästa säsong. Jag respekterar beslutet, eftersom jag alltid har sagt att trots att det är en parsport är vi fortfarande spelare, med individuella känslor och motivationer. Tack Clau för alla fantastiska stunder vi har delat tillsammans, jag är säker på att du har en fantastisk framtid framför dig”.

I dag bekräftade även Claudia Jensen  beslutet:

”Jag ville berätta för er att Vero och jag inte längre kommer att spela tillsammans. Tack Verito för den här tiden, jag njöt så mycket vid din sida, jag önskar dig det bästa i vad som än väntar dig”.

Under gårdagen kom även beskedet att Aranza Osoro och Jessica Castello går skilda vägar. Det skulle kunna handla om ett rakt byte. Ett besked borde offentliggöras inom de närmaste dagarna.


ARKIV: Fin boll Osoro/Iglesias — Josemaria/Sanchez. 

Den här artikeln handlar om: