Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Klart: Salazar och Icardo presenterar sin tränare

ANNONS

Alejandra Salazar och Tamara Icardo har presenterat sin nya tränare. Det blir Maxi Grabiel som kommer att coacha laget framöver. 

Det nya intressanta paret på damsidan bestående av Alejandra Salazar och Tamara Icardo har nu offentliggjort lagets nya tränare. Det blir den före detta storspelaren Maxi Grabiel som kommer att coacha laget. 

”Det är med stor entusiasm och spänning vi tar oss an detta nya projekt med Maxi Grabiel”, skriver spelarna på Instagram.

Förutom tränarkarriären har Maxi Grabiel en gedigen spelarkarriär bakom sig.

År 2002 blev han Argentinas främsta spelare tillsammans med Seba Nerone. Han var dock som bäst tio år senare och nådde semifinalerna i Barcelona Open, Cascais Open, Sevilla Open och Murcia Open 2013. Ett år senare tog han Valencia Masters-titeln tillsammans med en ung Paquito Navarro. Under 2014 hjälpte han också Argentina att vinna världsmästerskapet. Senast Maxi Grabiel nådde Master Finalen var 2018. 


Arkiv: Tello visar sin klass – avgör två raka bollar

Den här artikeln handlar om: