Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Efter spekulationerna — Gemma Triay bekräftar sin partner för 2024

ANNONS

Marta Ortega och Gemma Triay kommer att fortsätta sitt samarbete under 2024.
Det bekräftar Triay för den spanska tidningen Marca. 

En ny säsong väntar och flera nya partnerskap kommer att bildas. 

Men Gemma Triay och Marta Ortega kommer att fortsätta tillsammans. I en intervju med den spanska tidningen Marca berättar Triay att hon och Ortega kommer att spela tillsammans 2024.

— Jag blev väldigt förvånad över ryktena som sa att jag hade avslutat samarbetet eller att jag hade blivit uppringd. Det är normalt, i slutet av säsongen säger de dessa saker. Eftersom de tre senaste turneringarna inte har gått så bra för oss är det lätt att prata och säga att vi förmodligen kommer att splittras. Marta och jag kommer att fortsätta tillsammans 2024. Min tanke när det tog slut med Alejandra var att göra det här året med Marta och fortsätta 2024, säger hon till Marca.

Hon fortsätter:

— Om det hade gått väldigt dåligt, då kanske jag skulle säga nej, men när vi ser tillbaka på året vet vi hur vi presterade och vad vi måste göra. Vi har inte spelat på den nivå vi vill varje vecka i turneringarna, men det är nyckeln till att ta reda på hur vi ska göra det och ju kortare tid vi har på oss att nå den bra nivån, desto bättre.

Gemma Triay bildade par med Marta Ortega i juni när Alejandra Salazar meddelade att hon behövde hålla sig borta från banan ett tag på grund av en skada i sin högra armbåge. 

Paret har sedan dess varit med i toppen och tävlat om titlarna. Triay och Ortega gick hela vägen i Italien och blev det första damparet att vinna en Premier Padel-turnering.  

 


ARKIV: Gonzales läckra konstslag.
 

Den här artikeln handlar om: