Internationell padel

Sanyo avslöjar missförståndet: Tapia svarade inte på partnerförfrågan

ANNONS

Sanyo Gutiérrez och Agustín Tapia bildade par under hösten 2021. Men det var inte helt lätt. Det berättar nu Sanyo i den nya dokumentären ”Mot Toppen”.

I går släpptes dokumentären ”Mot Toppen” som handlar om Agustín Tapias resa mot absoluta toppen. I dokumentären avslöjar Sanyo Gutiérrez att Agustín Tapia först inte svarade på hans partnerförfrågan 2021. 

Sanyo berättar att allting började med att han och Bela hade bestämt sig för att gå skilda och då kontaktade han Tapia.

— Jag berättade för honom, jag vet inte vad du har i åtanke men om du vill ha en förändring så är jag här.

— Tre eller fyra dagar gick (utan svar) så jag skrev till Denis och berättade att Agus (Tapia) inte svarar på mina meddelanden. Han kan säga nej, men han borde i alla fall ge mig ett svar. Han sa att han var säker på att (Tapia) inte hade förstått vad jag menade. 

Sanyo berättar vidare att han till slut skickade ett röstmeddelande eftersom han inte fick svar på sin fråga.

— Så den här gången skickade jag ett röstmeddelande till honom och sa: Agus, jag tror inte att du riktigt förstod mitt meddelande. Jag frågar dig om du vill ha en förändring, om du vill spela tillsammans. Jag är tillgänglig eftersom Bela och jag separerar.

— Det var först då han sa, ”jag fattade inte det. Låt mig se. Tack för att du kontaktade mig. Jag tycker att det är en jättebra idé. Det skulle jag verkligen vilja. Jag måste bara kolla med Pablo Lima”.

Det var inledning av parets samarbete. Se dokumentären här

Den här artikeln handlar om: