Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Di Nenno avslöjar detaljer från Galans samtal: "Självklart så börjar man tvivla"

ANNONS

Nu står det klart att Alejandro Galan och Juan Lebron fortsätter att spela tillsammans 2024. Men innan beslutet togs ringde Galan och Lebron till Martin Di Nenno och Franco Stupaczuk för att förslå ett direktbyte mellan spelarna.
Nu talar Martin Di Nenno ut om samtalet.

Under de senaste veckorna har det spekulerats friskt om att Galan och Lebron ska splittras. I måndags kom beskedet att paret fortsätter att spela tillsammans under nästa säsong.

Men att paret funderade på en splittring till allra högsta grad verkar väldigt sannolikt. För enligt Di Nenno och Stupa så kontaktade Galan och Lebron dem för att föreslå ett byte.

För några veckor sedan avslöjade Stupaczuk att Lebron hade varit i kontakt med honom om ett samarbete. 

Nu talar även Martin Di Nenno ut om samtalet med Galan:

— Självklart så börjar man tvivla vid en viss punkt, men jag tror att tvivlet också försvann väldigt snabbt, eftersom min och Francos idé alltid har varit att fortsätta spela tillsammans. Inte bara på grund av det år vi gjort, utan också på grund av att vi alltid velat spela igen och varför inte göra det mycket längre eller åtminstone ett år till, säger han till spanska radioprogrammet El Larguero.

Han fortsätter:

— Det överraskade mig lite, för sanningen är att jag inte förväntade mig det. Det fanns några rykten om att de kanske skulle separera. Men det har varit rykten de senaste åren. I slutändan har de alltid hållit ihop och nästa år kommer de att fortsätta.


Arkiv: Di Nennos otroliga slag chockar kommentatorerna

Den här artikeln handlar om: