Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Paquito efter titeln: "Min framtida son kommer att kallas för Fede"

ANNONS

Paquito Navarro och Federico Chingotto vann sin första titel under gårdagen efter en seger i Masterfinalen.

Paquito Navarro och Federico Chingotto inledde sitt samarbete i april och hade inför Masterfinalen som bäst tagit sig till final ett antal gånger. Det betydde att Paquito var påväg för första gången på tio år mot en säsong utan titel.

Paret meddelade inför tävlingen att de skulle gå skilda vägar efter Masterfinalen. Det betydde att Paquito och Chingotto hade en sista chans att vinna en titel tillsammans. Men för att göra det krävdes det en jätteprestation.

Det lyckades paret med. Paquito och Chingotto stod för en jätteprestation och förverkligade sin dröm. Duon besegrade Tapia/Coello och Galan/Lebron.

— Tack så mycket till fansen i Barcelona för hela veckan, det har varit otroligt vad vi har upplevt här. Utan tvekan kom vi med höga förväntningar och det har mer än väl uppfyllts, säger Paquito till publiken. 

Han fortsätter:

— Låt mig gratulera Chingotto som verkligen förtjänade en titel, han är ett fenomen. Det är otroligt hur han gör ditt liv enklare på och utanför banan. Jag vill tillägna titeln till min fru och min framtida son som kommer att kallas Fede, så det är för dig.


ARKIV: Magisk duell från Mastersfinalen i Barcelona 2022.

Den här artikeln handlar om: