Internationell padel

EXTRA: Vändningen — Galan och Lebron fortsätter tillsammans

ANNONS

Under de senaste veckorna har det spekulerats friskt om Galan och Lebron ska splittras. Nu avslöjar spanska Marca att paret fortsätter tillsammans även 2024. 

Uppgifterna om att det spanska världsparet Juan Lebron och Alejandro Galan fortsätter spela även 2024 kommer från spanska Marca, efter veckor av spekulationer om en splittring.

Det hetaste spåret har varit att Alejandro Galan ska ha valt att gå vidare och gå vidare med Federico Chingotto som ny partner till 2024. Men efter att ha avslutat säsongen på ett bra sätt väljer nu Galan och Lebron att fortsätta sin satsning även 2024, uppger tidningen. 

Chingotto med Gonzalez

Marca uppger vidare att beslutet om att fortsätta spela tillsammans togs i ett samtal mellan spelarna under måndagen. Tidningen skriver att Federico Chingotto nu istället kommer att bilda par med Momo Gonzalez som därmed återgår till sin backhandsposition. 

Juan Lebron och Alejandro Galan förlorade i finalen av World Padel Tours Master final i Barcelona mot just Federico Chingotto och Paquito Navarro förra helgen. 

Den här artikeln handlar om: