Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Skräll i Masterfinalen — Osoro och Castello klara för final

ANNONS

Aranzazu Osoro och Jessica Castello är klara för final i Masterfinalen. 
Detta efter en seger över världstvåorna Gemma Triay och Marta Ortega.

World Padel Tour har för en sista gång landat i Barcelona för att förgylla staden med padel på högsta nivå. I veckan avgörs World Padel Tours Masterfinal. Det är den sista WPT-tävlingen i historien. Topp 16-spelarna med flest rankingpoäng från 2023 har fått en plats i tävlingen.

Under kvällen avgjordes dagens andra damsemifinal. Världstvåorna Gemma Triay och Marta Ortega ställdes mot Aranzazu Osoro och Jessica Castello.

Triay och Ortega inledde matchen otroligt starkt och plockade game på game. Det resulterade i en setvinst med 6-1. Men Osoro och Castello stod för en imponerande comeback och tog hem andra set med 6-2.  

Ett tredje set fick avgöra semifinalen i Barcelona. Världstvåorna inledde det avgörande setet starkt och tog en 3-1-ledning. Men Osoro och Castello utjämnade ställningen och tog sedan själva ledningen.

Aranzazu Osoro och Jessica Castello kunde serva hem matchen med resultatet 1-6, 6-2, 6-4. 

I morgon väntar final mot Delfi Breaa och Bea Gonzalez.  


ARKIV: Galan och Lebron — vinnare av Swedish Padel Open 2022 i Stockholm.

Den här artikeln handlar om: