Foto: World Padel Tour
Premier Padel

Sanyo Gutiérrez om misslyckade säsongen: ”Det gjorde jag dåligt”

ANNONS

Det har blivit dags för säsongen och därmed World Padel Tour att tacka för sig efter tio år på tronen. 
Om drygt två månader väntar en ny säsong, i en ny skepnad. I en intervju med den spanska tidningen Marca berättar Sanyo Gutiérrez om sina planer för det kommande året.

Sanyo Gutiérrez har kamperat ihop med flera olika partners under året. Han inledde säsongen med Fernando Belasteguín, men paret bröt ganska snabbt för att inleda nya samarbeten. Hans nya partner blev Momo Gonzalez som han delade banan med under en stor del av året. Under hösten har Sanyo spelat tillsammans med sin brorson Agustin Gutierrez.

I en intervju med den spanska tidningen Marca berättar Sanyo Gutiérrez om sina planer för nästa säsong. Han berättar att han vill prova allt för att kunna prestera så bra som möjligt.

— Jag är väldigt exalterad över nästa år, även om jag fortfarande inte kan säga vem min lagkamrat kommer att vara. Jag är taggad att ge allt och det kan vara det sista året att prova allt. Jag vill pressa mig till det yttersta och om jag går sönder, så går jag sönder, och om skadorna kommer, låt dem komma.

Han fortsätter:

— Jag vill inte lämna något åt slumpen, jag vill förbättra allt vilket jag gjorde väldigt dåligt i år. Jag vill att 2024 ska bli ett bra år, och om det fortsätter så här måste jag ändra målsättningen.

Argentinaren berättar även att han inte är intresserad av att följa allt som händer med Premier Padel konstant. Han vill hellre fokusera på sitt och vägledas av majoriteten.

— Jag är inte med i Whatsapp-grupper, jag har inte varit på möten. Jag har inte hört talas om vad som har hänt på sistone. Jag bestämde mig för länge sedan och under åren har jag insett att jag lämnar kvar i mitt liv det som är användbart för mig, och det som inte är det lägger jag åt sidan. 

Han fortsätter: 

—Jag gillar inte att ständigt ta reda på saker, och tiden har lärt mig att oavsett vad jag säger så är det andra som bestämmer här. Jag låter mig vägledas av majoriteten.

Sanyo Gutiérrez kommer att spela Masterfinalen i Barcelona med Miguel Yanguas.

 


ARKIV: Gonzales läckra konstslag.
 

Den här artikeln handlar om: