Notification

Betting på padel är att rekommendera

ANNONS

Padel har visserligen tappat en hel del mark rent intressemässigt efter pandemin, men är fortfarande en väldigt populär sport och det finns dessutom ett ganska bra utbud av padel bland bettingsidor med svensk licens. Här ger vi dig mer info om det aktuella läget gällande padelbetting.

Betting på padel är något som fått allt mer i uppmärksamhet i samband med att padel blivit en så pass stor och bred sport. Det är inte minst flera nya spelbolag i stil med till exempel Betinia som har valt att satsa på padelbetting.

World Padel Tour är flaggskeppet i sammanhanget. Den största padelturneringen i världen, som ger goda bettingmöjligheter för alla välinitierade. Swedish Padel Tour är en annan populär turnering där det finns gott om odds att tillgå hos många spelbolag som innehar svensk licens.

Spelformerna utgörs bland annat av vem som vinner matchen. En intressant notering i sammanhanget är att man ofta får pengarna tillbaka om någon av deltagarna tvingas avbryta matchen till följd av skadeproblem eller något i den stilen.

Andra exempel på spelformer är vem som vinner nästa set och nästa game.

Det ska tilläggas att livebetting också finns med i bilden emellanåt. Då ändras oddsen under matchens gång och det hela får en ny dimension avseende spänningsfaktorn samt betydelsen av snabba beslut.

Långtidsspel förekommer också - inte minst när det gäller redan nämnda World Padel Tour.

Magnus Persson, som är bettingexpert på Sportbloggare.com, tycker att betting på padel är underskattat.

-Jag har fått upp ögonen för padelbetting de två senaste åren och tycker att oddsen ofta är väldigt spelvärda. Kunnandet bland oddsättare och bettingfolket är bristfälligt, något som skapar möjlighet till att tjäna bra med pengar. Min favorit är långtidsspel, som har lagt grunden till att jag gått med vinst på betting gällande padel i det långa loppet.


 

Den här artikeln handlar om: