Internationell padel

Snart släpps dokumentären om världsettan — se trailern här

ANNONS

Nox släpper en dokumentär om Agustín Tapia den 22:a december som har fått namnet “Mot toppen”. 
Se trailern här.

”Mot Toppen” handlar om Agustín Tapias fantastiska resa till att bli världens bästa padelspelare. En stor milstolpe som han uppnådde för första gången när han bara var 23 år gammal, efter att ha vunnit den mest legendariska finalen på World Padel Tour, och som han upprepade förra veckan när han åter blev nummer 1 på världsrankingen vid Mexico Padel Open”, skriver Nox i ett pressmeddelande.

Dokumentären är filmad under 2022 och 2023. Flera av personerna som har varit nära honom under hans resa medverkar som Daniel "Sanyo" Gutiérrez, Javier Saviola, Pablo Crosetti, Gustavo Pratto, Claudio Gilardoni, Dario Magro, Nacho Palencia och Jesús Ballvé.

Dokumentären släpps 22:a december på Youtube. 

Den här artikeln handlar om: