Montage: Studio Padel
FIP-turnering

Nya FIP-tävlingar till Sverige 2024 — Studio Padel planerar dubbla sändningar

ANNONS

Under året har en mängd FIP-tävlingar avgjorts i Sverige. Nu kommer det glädjande beskedet att FIP-touren även kommer till Sverige 2024. 
Sju nya tävlingar väntas, det meddelar Studio Padel.

Under nästa år väntas sju FIP-tävlingar att avgöras i Sverige. Det meddelar Studio Padels ägare Fredrik Nordin som också berättar att de planerar dubbla sändningar till 2024 för att nå ut till fler tittare.

"Sju tävlingar planeras nästa år, och vi är ivriga att kunna erbjuda en spännande padelupplevelse för en internationell publik. Vi växer och närmar oss pandemisiffror igen, och i november nådde vi äntligen tillbaka till 100 000 unika tittare. Det är enormt glädjande att vi fortfarande är på tillväxt”, skriver Fredrik Nordin till PadelDirekt.

Han fortsätter:

”Därför är det viktigt att vi anpassar oss för en mer internationell publik, och av den anledningen letar vi nu aktivt efter en engelsktalande person som vi planerar att testa och inkludera i vår sändning. Denna förändring kommer också att gynna våra sponsorer, med budskap på svenska i svenska sändningen och på engelska i den engelska streamen”. 

Samtliga tävlingar kommer att arrangeras på Bon Padel i Göteborg. En möjlighet som Studio Padel värderar högt.

”Det är med ödmjukhet och tacksamhet som vi ser tillbaka på det hårda arbete som har lagts ner bakom Studio Padel. Att kunna arrangera dessa sju FIP Rise-tävlingar på Bon Padel nästa år är en möjlighet som vi värderar högt. Vi tror att kontinuitet är avgörande för att göra tävlingarna så bra som möjligt och för att ge våra spelare det bästa motståndet för deras utveckling”, skriver Nordin.

Han fortsätter:

”Vi vill också lyfta fram Magnus Strandner och hela Bon-gänget för deras dedikation och klanderfria arrangemang av tävlingarna i Sverige. Vi ser med stor förväntan fram emot att välkomna deltagare och tittare från hela världen till våra evenemang och dela vår passion för padel.”

Från och med nästa säsong kommer den ledande världstouren att var styrd av Internationella Padelförbundet (FIP). Det betyder att FIP Rise-tävlingarna i Sverige kommer att generera värdefulla poäng till världsrankingen. 


Arkiv: Tello visar sin klass – avgör två raka bollar

Den här artikeln handlar om: