Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Uppgifter: Dessa alternativ funderar Lebron och Galan över vid uppbrott

ANNONS

Ryktet om att Lebron och Galan separerar fortsätter att cirkulera i padelvärlden. Nu kommer den spanska tidningen Marca med uppgifter om spelarnas framtida samarbeten vid ett uppbrott. 

Säsongen börja närma sig ett slut. Det kommer resultera i att flera spelare bryter sina samarbeten och inleder nya partnerskap. 

För några veckor sedan rapporterade PadelDirekt att en del obekräftade uppgifter pekade på att Galan/Lebron bryter med varandra. Ryktet blev mer aktuellt för två veckor sedan när Stupaczuk avslöjade att Lebron hade varit i kontakt med honom om ett samarbete.

I helgen sa Alex Ruiz till den spanska tidningen Marca att: ”Alla projekt är beroende av vad Lebrón/Galán beslutar”. 

Nu kommer Marca med nya uppgifter om Lebron/Galans framtida samarbeten vid ett uppbrott:

”Denna tidning har tagit del av uppgifter som säger att Federico Chingotto skulle vara den spelare som Alejandro Galan valt för att fortsätta sin professionella karriär från och med nästa år, även om allt är inte är klart. ”

Tidningen skriver även att Lebron funderar över två samarbeten där han skulle spela backhand.

”För hans del skulle Lebron redan hantera alternativen för sin återkomst till backhandsidan. Nu diskuterar El Lobo mellan två alternativ: Jon Sanz och Mike Yanguas”. 

Detta är uppgifter och spekulationer från obekräftade uppgifter. Spelarna borde ge ett besked om detta inom de närmaste veckorna. 

Det är även viktigt att notera att det återstår två tävlingar under året som skulle kunna påverka spelarnas beslut.

 


ARKIV: Läcker boll Garrido/Campagnolo — Galan/Leborn

Den här artikeln handlar om: