Montage: World Padel Tour
Internationell padel

Alex Ruiz om sin partner nästa säsong: ”Alla projekt är beroende av vad Lebrón/Galán beslutar”

ANNONS

Säsongen börja närma sig ett slut. Det kommer resultera i att flera par avslutar sina samarbeten. Nu uttalar sig Alex Ruiz om nästa säsong och vikten av Lebron och Galans partnerskap.

Alex Ruiz och Juan Tello inledde ett samarbete i slutet av mars efter tuffa inledningar av säsongen. Paret har som bäst tagit sig till final. Men nu väntar en ny säsong och mängd nya samarbeten.

I en intervju med den spanska tidningen as så berättar Alex Ruiz om partnerskapet inför nästa säsong:

— Hundra procent kan jag inte säga säkert just nu, men det kanske blir klart efter P-1 i Italien. Jag vet att det är sent, men i år går det åt det här hållet.

När han får frågan om han kommer bryta med Tello så svarar han:

— Nej, inte alls. Vi pratade för några veckor sedan, han, jag och Ovide (tränaren). Och vi är båda glada över att fortsätta med projektet. Men alla projekt är beroende av vad Lebrón och Galán beslutar, eftersom de är nyckeln. Till exempel, om de bryter och Tello eller jag får ett samtal från någon av dem, kommer du inte att säga nej till Lebrón eller Galán. Enligt vad de säger, med undantag för paret Sanyo och Paquito som verkar vara bekräftat och klart, så är alla andra på standby.

Det återstår två tävlingar under året: Milano Premier Padel och WPT-finalen.

 


ARKIV: Läcker boll Garrido/Campagnolo — Galan/Leborn

Den här artikeln handlar om: