Montage: World Padel Tour
Internationell padel

Javi Garrido om samarbetet med Momo González

ANNONS

Säsongen börja närma sig ett slut. Det kommer resultera i att flera par avslutar sina samarbeten. Ett par som det har spekulerats mycket om är Javi Garrido och Momo González som nyligen inledde sitt samarbete. 
Nu talar Garrido ut om partnerskapet.

I september gick Sanyo Gutiérrez och Momo Gonzalez skilda vägar. Detta efter drygt fyra månaders partnerskap. Spanjoren bildade istället par med Javi Garrido. Samarbetet resulterade i att Gonzalez blev tvungen att byta position till forehand-sidan.

Paret har sedan dess spelat sju tävlingar och har som bäst tagit sig till kvartsfinal i World Padel Tour. Inför den nya säsongen har det spekuleras mycket om parets samarbete på sociala medier. Nu talar Javi Garrido ut om partnerskapet i en intervju med den spanska tidningen Marca

— Han (Momo) har anpassat sig snabbt och i stort sett har allt gått ganska bra. Det är sant att det har funnits stunder då vi har spelat bättre och spelat sämre, men balansen har varit positiv, säger Garrido.

Han fortsätter: 

— Det var mer en lösning som dök upp för oss vid ett visst tillfälle än ett projekt. Vi förenades på grund av de omständigheter som uppstod, men nu måste vi sätta oss ner och prata om hur allt har gått och utvärdera om vi ska fortsätta tillsammans eller inte.

När Garrido får frågan om ryktena kring Lebron och Galáns separation vill han inte kommentera det utan säger: 

— Jag vill inte prata förrän allt är bekräftat, för vad som händer med dem kommer att påverka oss alla. Innan vi vet vad toppspelarna kommer att göra, vet vi inte vad vi ska göra heller. Du får ett samtal och det förändrar allt. 

Under nästa vecka spelar Javi Garrido och Momo González Milano Premier Padel.


ARKIV: Läcker boll Garrido/Campagnolo — Galan/Leborn

Den här artikeln handlar om: