Padelaffärer

Här byggs världens största inomhushall i padel

ANNONS

Valencia kommer från och med nästa år stoltsera med att ha världens största inomhuspadelklubb med 32 banor. 
Det skriver anläggningen Family Sport Center på Instagram.

Padel fortsätter bara bli en större och större sport globalt och växer i ”nya” padelländer. Men det byggs även mycket nytt i Spanien. Nu ska världens största padelanläggning byggas i Valencia, Spanien.

Anläggningen Family Sport Center har redan 14 banor i dag men anläggningen kommer att få ytterligare 18 banor under nästa år:

”Family Sport Center kommer att utöka antalet padelbanor under första kvartalet 2024 och kommer att bli den största inomhuspadelklubben i världen med 32 banor i samma padelcenter”, skriver anläggningen på Instagram.

Det är Padel Galis som kommer att bygga banorna i hallen. Ägaren till anläggningen Francisco Perez Galisteo är även grundaren till banföretaget.

Sunset Padel i Madrid var störst i världen fram till covid med 32 banor men fick lägga ner på grund av pandemin. Sedan var Padel Crew i Helsingborg störst med deras 35 banor och nu väntas anläggningen i Valencia att toppa listan. 

 


Arkiv: Di Nennos otroliga slag chockar kommentatorerna

Den här artikeln handlar om: