World Padel Tour

Sanyos besked till PD kring sin position inför Masters: ”Båda kan inte spela forehand”

ANNONS

Säsongen börjar närma sig sitt slut. Nu återstår bara Masterfinalen i Barcelona innan World Padel Tour tackar för sig. I den sista tävlingen kommer Sanyo Gutiérrez och Mike Yanguas att kampera ihop. 
Vem som spelar backhand verkar dock fortfarande vara oklart.

Forehandspelarna Sanyo Gutiérrez och Mike Yanguas kommer att bilda par under Masterfinalen i Barcelona. Det kunde PadelDirekt avslöja tidigare i veckan. Anledningen är att deras ordinarie partners saknar poäng för att kvalificera sig till tävlingen dit de 16 bästa för säsongen går.

Direkt inleddes en debatt på sociala medier om vem som skulle täcka den vänstra sidan av banan. Enligt PadelDirekts följare på Instagram trodde 51 procent att Yanguas skulle spela backhand och resterande 49 procent trodde på Sanyo. 

När PadelDirekt får tag i Sanyo Gutiérrez under onsdagen verkar det som att han inte heller vet än:

— Vi vet fortfarande inte vem som ska spela på backhand, säger han och skrattar till.

— En av oss måste ju spela på backhand, eftersom vi båda inte kan spela på forehand, säger argentinaren till PadelDirekt. 

Under gårdagen tränade Gutiérrez och Yanguas tillsammans i Madrid. På bilder från träningen kan man se att Sanyo Gutiérrez spelade backhand. Det återstår att se vem som täcker backhand-sidan när tävlingen i Barcelona drar i gång.

Den här artikeln handlar om: