HexagonCup
Montage: Bildbyrån och WPT
HexagonCup

Officiellt: Världsstjärnorna klara för Nadals lag i Madrid-tävlingen

ANNONS

I början av nästa år avgörs den första upplagan av HexagonCup. En lagtävling där spelare gör upp om prestige och stora prispengar. Nu har Rafael Nadal presenterat två spelare till sitt lag.

Det första Hexagon Cup-evenemanget kommer att hållas i Madrid Arena i Spanien mellan den 31 januari och den 4 februari 2024. Totalt kommer sex lag att delta i tävlingen där varje lag har ett herrpar, ett dampar och ett talangpar som totalt kommer att tävla om drygt 11 miljoner svenska kronor.

Under hösten har arrangörerna offentliggjort flera lag och fler väntas presentera. Ett av lagen som kommer att delta är Hexagon Team med Paquito Navarro och Alejandra Salazar. Det är även klart att Rafa Nadal Academy har ett lag i tävlingen samt fotbollsstjärnan Robert Lewandowski och tennisspelaren Andy Murray. 

Nu har Rafael Nadal presenterat två spelare till sitt lag. Dessa är världsstjärnorna Alex Ruiz och Marta Ortega som kommer att tävla för Rafa Nadal Academy.  

Fler spelare väntas presenteras under veckan.


ARKIV: Chingotto avslutar galen duell. 

Den här artikeln handlar om: