Hexagon Cup
Foto: Bildbyrån
HexagonCup

Världskändisen klar för Madrid-tävlingen: ”Det här är en sport som jag brinner för”

ANNONS

I början av nästa år avgörs den första upplagan av HexagonCup. En lagtävling där spelare gör upp om prestige och stora prispengar. 
Nu står det klart att skådespelerskan och entreprenören Eva Longoria deltar med sitt eget lag.

Det första Hexagon Cup-evenemanget kommer att hållas i Madrid Arena i Spanien mellan den 31 januari och den 4 februari 2024. Totalt kommer sex lag att delta i tävlingen där varje lag har ett herrpar, ett dampar och ett talangpar som totalt kommer att tävla om drygt 11 miljoner svenska kronor.

Under hösten har arrangörerna offentliggjort flera lag och fler väntas presentera. Ett av lagen som kommer att delta är Hexagon Team med Paquito Navarro och Alejandra Salazar. Det är även klart att Rafa Nadal Academy har ett lag i tävlingen samt fotbollsstjärnan Robert Lewandowski och tennisspelaren Andy Murray. 

Eva Longoria: ”Jag är så stolt”

I dag presenterade arrangörerna ännu ett lag i tävlingen med Eva Longoria som lagledare och delägare:

”Jag är så stolt över att lansera mitt eget padel-lag i Hexagon Cup. Det här är en sport som jag brinner för och älskar att spela, så jag kan inte vänta med att dela den på en bredare internationell skala.”

Hon fortsätter: 

”Evenemangets inbjudande upplägg, där de bästa manliga, kvinnliga och nästa generations spelare bildar lag och spelar tillsammans på lika villkor för att nå framgång, var något som verkligen lockade mig och jag ville genast bli involverad.”

Laget har inte presenterat några spelare än men väntas göra det inom de närmaste veckorna. 

Den här artikeln handlar om: