Foto: World Padel Tour
Internationell padel

Stupaczuk avslöjar: ”Lebron pratade med mig och Galan med Martin”

ANNONS

Stupaczuk/Lebron och Galan/Di Nenno 2024. 
Det verkar i alla fall spanjorerna själva vilja. I en intervju med Marca avslöjar Franco Stupaczuk att Juan Lebron har pratat med honom för att inleda ett samarbete.

Säsongen börja närma sig ett slut. Det kommer resultera i att flera spelare bryter sina samarbeten och inleder nya partnerskap. 

För några veckor sedan rapporterade PadelDirekt att en del obekräftade uppgifter pekade på att Galan/Lebron bryter med varandra. Men efter att paret började vinna en mängd titlar så las ryktena ner. 

Splittringen verkar dock fortfarande vara högst aktuell. Det avslöjar konkurrenten Stupaczuk i en intervju med Marca. 

— Ale (Galán) pratade med Martín (Di Nenno) och Juan (Lebrón) med mig. Juan talade faktiskt med Carlos (Pozzoni), som mer eller mindre är den som representerar mig, men tanken är att fortsätta tillsammans. Med det sagt skulle jag vilja att Lebrón och Galán fortsätter, jag tycker att det är ett väldigt bra par och jag älskar att spela mot de bästa, säger Stupaczuk till Marca

Han fortsätter:

— Vi planerar att fortsätta tillsammans om det inte ändras i morgon. Jag vet inte, alla har sin egen slit och släng, jag vet inte hur Martin känner och han vet inte hur jag känner, men som det ser ut idag kan jag säga att ja, vi kommer att fortsätta tillsammans.

Galan och Lebron har inte själva velat uttala sig om detta.  

 


Arkiv: Världsettorna för tuffa – trots starkt andra set av Windahl/Solano.  
 

Den här artikeln handlar om: