Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Juan Lebron efter fjärde titlen: ”Jag var inte på den nivå som jag tidigare varit på”

ANNONS

Juan Lebron och Alejandro Galan kröntes till mästare i Malmö Open efter att ha besegrat Franco Stupaczuk och Martín Di Nenno under gårdagen. Paret säkrade därmed sin fjärde titel för året.

Juan Lebron och Alejandro Galan hade en tuff inledning av säsongen. Båda spelarna drabbades av skador och paret förlorade förstaplatsen på världsrankingen till Agustín Tapia och Arturo Coello.

Men sedan i augusti har paret verkligen varit tillbaka i absoluta toppen och utmanat om titlarna. I går säkrade paret ännu en titel, vilket innebär att Galan/Lebron har vunnit fyra av sex titlar sedan sommaruppehållet.

Paret vann inte bara titeln utan de visade även sin dominans på banan under turneringen. 

— Det har tagit mig lång tid att komma till den här nivån. I inledningen av min comeback förstod jag min lagkamrats frustration eftersom det var sant, jag var inte på den nivå som jag tidigare varit på. Han har hjälpt mig mycket, tillsammans med akademin och Jorge, vi har alla lyckats få ihop ett annorlunda spel, som inte bygger så mycket på att slå. Vi är väldigt glada, säger Lebron i intervjun efter vinsten.

Han fortsätter:

— Vi trodde inte att vi skulle vinna fyra turneringar, men nu när vi är här så kommer vi att sträva efter allt vi kan".

Nu återstår det endast två WPT-tävlingar.

 


ARKIV: Gonzales läckra konstslag.
 

Den här artikeln handlar om: