WORLD PADEL TOUR MALMÖ
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Skrällen: Världsettorna utslagna i Malmö — föll i raka set

ANNONS

Paula Josemaría och Ari Sánchez är utslagna ur WPT-tävlingen i Malmö. Världsettorna förlorade i raka set mot Alejandra Salazar och Sofia Araujo i semifinalen.

World Padel Tour-tävlingen pågår för fullt i Malmö. Under eftermiddagen har flera semifinaler avgjorts. Världsettorna Ariana Sánchez och Paula Josemaría ställdes mot Alejandra Salazar och Sofia Araujo.

Matchen blev en intressant batalj där Josemaría/Sánchez hade det tufft på banan medan Salazar/Araujo visade upp ett fint spel. Det resulterade i att den spansk-portugisiska duon kunde vinna matchen över två set.

Resultatet skrevs: 6-2, 6-2. 

— Vi spelade riktigt riktigt bra. Alejandra sa till mig att det var vår dag i dag och det var det verkligen, så vi är väldigt glada, säger Araujo till Viaplay efter matchen.

Salazar fortsätter:

— Det är fantastiskt för mig att vara tillbaka så konkurrenskraftig som jag vill. Med min forehand i toppform gav jag många poäng till laget. Sofia försvarar perfekt. Det var nästan en perfekt match. Vi har de bästa känslorna här i Malmö så förhoppningsvis kan vi upprepa den här prestationen i morgon. 

I morgon väntar final mot Beatriz González och Delfina Brea som besegrade Marta Ortega och Gemma Triay tidigare i dag.


ARKIV: Galan och Lebron — vinnare av Swedish Padel Open 2022 i Stockholm.

Den här artikeln handlar om: